Bliv elev i Københavns Kommune

Her på siden kan du finde information om de erhvervsuddannelser Københavns Kommune udbyder. For mere information er du velkommen til at ringe til Uddannelse København. (35303935)

Elev i Københavns Kommune

Som elev i Københavns Kommune får du en god og bred uddannelse med mange karrieremuligheder. Vi tilbyder gode læringsmiljøer og praktikvejledere, der vil støtte dig gennem din elevtid. Du vil få sjove og udviklende opgaver og kolleger med mange forskellige baggrunde.

Københavns Kommune ser sine elever som kommende medarbejdere. Derfor vil vi, sammen med dig, arbejde for, at Københavns Kommune er et godt og efterspurgt uddannelsessted.

Hvem søger vi?

Det er vigtigt, at vi har medarbejdere med de rigtige kompetencer. Ellers kan vi ikke levere den kvalitet, som borgerne forventer. Vi skal bruge elever med både hjerne, hjerte og mod. Du skal kunne bruge hovedet, fordi du kommer til at arbejde med komplekse opgaver, og fordi du skal være i stand til at udvikle dig fagligt. Du skal have hjertet med, fordi det i sidste ende altid handler om mennesker, og fordi dit initiativ gør en forskel. Og du skal have en vis portion mod, så du er rustet til at klare de udfordringer, jobbet bringer.

Uopfordrede ansøgninger

Når vi i Københavns Kommune modtager uopfordrede ansøgninger, vil vi altid henvise til allerede opslåede stillinger. Ønsker du at søge et job i Københavns Kommune, skal du derfor holde øje med vores stillingsopslag, og derefter sende din ansøgning til præcis den eller de opslåede stillinger, som du er interesseret i.

Hør fra nogle af vores tidligere elever

Sider

Elevpladser i Københavns Kommune

Bliv datatekniker

Datateknikerelev

Hvis du brænder for at arbejde med computere, servere, netværk og it-udvikling, så kan uddannelsen til datateknikker være noget for dig
Bliv ejendomsservicetekniker

Ejendomsserviceteknikerelev

Har du lyst til at passe og vedligeholde bygninger, varmeanlæg og udendørsarealer. Så kan uddannelsen til ejendomsservicetekniker være dig.
Bliv ernæringsassistent

Ernæringsassistentelev

Hvis du vil have et arbejdsliv med mange muligheder, så kan uddannelsen til ernæringsassistent måske være noget for dig.
Gartnerelev

Gartnerelev

Hvis du drømmer om et arbejdsliv med natur, planter, frisk luft og fysisk arbejde, så er uddannelsen til gartner noget for dig.
Groundsmanelev

Groundsmanelev

Hvis du vil arbejde i naturen med opgaver, som kræver kreativitet og teknisk kunnen, så kan uddannelsen til groundsman være noget for dig.

Kontorelev i offentlig administration eller økonomi

Drømmer du om at arbejde på en stor arbejdsplads med et stærkt borgerfokus, så kan kontoruddannelsen måske være noget for dig.
Mediegrafikerelev

Mediegrafikerelev

Hvis du vil du arbejde med grafisk design med København og byens borgere i fokus, så kan uddannelsen til mediegrafikerelev måske være noget.

Pædagogisk assistentelev

Hvis du har lyst til at arbejde med børn og unge, eller voksne med særlige behov, så kan uddannelsen til pædagogisk assistent være for dig.
Social- og sundhedsuddannelsen

Social- og sundhedsassistentelev

Hvis du gerne vil gøre en forskel for ældre, handicappede og syge mennesker, så kan uddannelsen til social- og sundhedsassistent være dig
Svømmebadsassistentelev

Svømmebadsassistentelev

Hvis du er glad for vand og kan lide at arbejde med mennesker, så er uddannelsen til svømmebadsassistent noget for dig.
Bliv tandklinikassistent

Tandklinikassistentelev

Hvis du kan lide at arbejde med mennesker, og kan se dig selv i en vigtig rolle og hjælper for tandlægen og tandplejeren, så kan uddannelsen
Godstransportchaufførelev

Godstransportchaufførelev

Hvis du vil arbejde med tunge køretøjer, så kan uddannelsen til vejgodstransportchauffør måske være noget for dig.