Klinisk vejleder for sygeplejerskestuderende
Det er et krav til klinikstedet, at der skal være mindst én klinisk vejleder. For at blive klinisk vejleder i SUF skal du som minimum have en sjettedel diplomuddannelse i klinisk vejledning.
Mange kliniske vejledere i SUF har en bred klinisk praksiserfaring fra det medicinske, kirurgiske og akutte område. Flere har fulde diplom-, master- og kandidatuddannelser. En del vejledere har også specialiseret sig fx inden for demens, medicinhåndtering, velfærdsteknologi og sundhedsinnovation.
Ansættelsessteder for kliniske vejledere:
- Plejecentre
- Hjemmeplejen
- Rehabiliteringscentre
- Midlertidige ophold.
Samarbejdspartnere:
- Studerende
- Vejledere
- Kolleger
- Nærmeste leder
- Uddannelse København.
Når det er relevant, samarbejder de kliniske vejledere om uddannelsesopgaven med fx social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, ergoterapeuter og fysioterapeuter, pædagoger, professionsbachelorer i ernæring og sundhed og farmaceuter.
De studerende kommer på den måde til at indgå i tværfaglige, tværprofessionelle og så vidt muligt også tværsektorielle forløb.
Bevilling af klinisk vejlederuddannelse
Du kan ansøge om midler til kompetenceudvikling via Afdeling for kompetenceudvikling i SUF.
Ved tilmelding hos KP (se link nedenfor) skal du angive EAN 5798009290502 for betaling og derefter vælge KBH Kommune, SUF, Center for HR og Uddannelse, hvorefter CVR og P-nummer automatisk kommer frem.