Københavns Kommunes logo

Få rådgivning og vejledning under din uddannelse

Hvis du får brug for hjælp og sparring under din uddannelse, er du altid velkommen til at kontakte Uddannelse København.

Se film om, hvis du får det svært i praktikken

Video Url

Måske står du i en situation, hvor du ikke trives på dit praktiksted. Det kan også være, du har svært ved at finde motivationen til at fortsætte din uddannelse. Eller du er blevet i tvivl om, du kan bestå din praktik. Det kan også være helt andre spørgsmål eller situationer, du har brug for hjælp til.

Uanset hvad din udfordring er, står Uddannelse København klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning under din uddannelse. Find vores kontaktoplysninger nederst på denne side.  

Hvis du har spørgsmål til din ansættelse i Københavns Kommune, eller hvis du ønsker at vide mere om fx løn, ferie, fravær, barsel og prøvetid, kan du også finde svar her på hjemmesiden. 

Særligt for SOSU-elever  

Er du SOSU-elev, har du mulighed for at skrive eller ringe til din kontaktgruppe under hele din uddannelse. Den mulighed har du både, mens du er i praktik og på skole. Du har fået besked om, hvem der er din kontaktgruppe, da du blev ansat. Er du alligevel i tvivl, kan du kontakte Uddannelse København.